Utópia VIP Hurghada

egész napos
Kategória:

Utópia VIP kirándulás Hurghadán

Egy különleges és összetett program, mely kiváló választás lehet az egész család számára. Utópia egy még érintetlen mesebeli sziget, Hurghadától kb 50 km-re délre található, Safaga térségében, ahol csodálatos élővilággal találkozhatunk.

Indulás a szállodából a reggeli órákban, visszaérkezés a szállodába kora este.

Indulási napok : hétfő, szerda, péntek

Jó tanács : a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

Kedvezmény : 3.99 éves korig INGYENES, gyerekár: 11,99 éves korig

A sziget belépő 250 font.

Transzfer díj : Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén) 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

Tartalmazza
transzfert
ebédet
alkoholmentes üdítők
tea és kávé all inclusive italfogyasztását
sznorkelfelszerelést
banánozást, quattrot
környezetvédelmi adó
Nem tartalmazza
borravaló
fényképek és videó megvásárolható DVD-n

1

A szállodából légkondicionált autóbusszal utazunk Safaga kikötőjéig, ahol minden utas megkapja a sznorkel-felszerelését és kezdődhet egy örök élményt nyújtó fantasztikus nap.

2

A hajóút során többféle, színes programmal kedveskedünk, maga a hajózás is különleges élmény, ahogy a tenger sok-sok kék árnyalata körülvesz minket.

3

Két különböző megálló során sznorkelezés közben lehetőségük lesz megcsodálni a páratlan és egzotikus élővilágot, a számtalan tarka halfajt, színes korallokat, ami emberek millióit csalogatja a Vörös-tengerhez a világ minden tájáról.

4

Akik az izgalmasabb kalandokra vágynak, azok sem fognak unatkozni, adrenalint emelő élményekben lehet részük, kipróbálhatják a különböző víz sportokat, mint banán és quattro.

5

Az ízletes ebédet a hajón fogyasztjuk el.

6

Ezután következik a kirándulás legszebb része, a finom homokos szigeten kikötve felfedezhetjük ezt a csodás kis szigetet vagy csak pihenhetünk és napozhatunk a homokban, élvezve a sziget különleges hangulatát.

7

Majd ismét hajóra szállunk és visszahajózunk a kikötőbe, közben ízletes gyümölcsökkel kínálnak.

8

Végezetül transzferekkel visszatérünk a szállodába.

Ár$

Foglalás

Felnőtt
× $ = ${{adultPrice}}
Gyerek
× $ = ${{childPrice}}
Összesen = $ {{total}}

Vagy

Küldjön üzenetet