Rólunk, avagy bemutatkozik a Lido Tours

Széles programkínálattal rendelkezünk Egyiptom üdülővárosaiban - Hurghada, Marsa Alam, Sharm el Sheikh

15 éve vagyunk idegenvezetők. Sharmon, Hurghadán több utazási irodánál is dolgoztunk.

A munkánk során mindig fontos volt, hogy a lehető legtöbbet tegyem a vendégeinkért. És nem véletlenül használtunk a „vendégeink” szót. Hiszen mikor az emberek megérkeznek Egyiptomba, akkor már az országom vendégei. Nem csak egyszerűen utasok. Az egyiptomiak pedig nagyon vendégszeretőek.

A munkánk épp ezért számunkra nem csupán üzlet, és kötelesség, hanem egyfajta vendéglátás. Hiszen „minden munka üres, ha nincsen vele szeretet”*. Én pedig szeretjük, amit csinálunk. És szeretnének minél többet megmutatni Egyiptom igazi arcából, mesélni olyanokról, amikről mások nem beszélnek, vagy igazán csak a helyiek ismernek. Múltról és jelenről, történelemről, vallásról, politikáról, úgy, ahogyan mi, itt élők látjuk. Szeretném bemutatni az itteni életet, az embereket, a hétköznapjaikat, örömüket és bánatukat a mindennapokban.

A kínálatban szereplő programokon túl azonban nagyon szívesen várunk már korábbi és leendő vendégeinktől az ötleteket, kívánságokat, kéréseket. Szervezzük együtt a kirándulásokat! És tanácsaikkal, észrevételeikkel segítsenek nekem, hogy még jobban végezhessük a munkánk!

Érdekel, hogy jönnek vissza, érdekel, hogy milyen emléket visz magával a vendég haza, érdekel, mit fog mesélni a barátoknak, érdekel az a mosoly, amit lefényképez, ami jó emlék marad örökre.

lm egypt

Munkatársaink között magyar és egyiptomi állampolgárok vannak, akik Egyiptomban élnek, így egyrészt tudjuk, mit szeretnének a magyar vendégek, másrészt örömmel mutatjuk be hazánkat az ide látogató utasoknak!

Professzionális támogatást nyújtunk az engedéllyel rendelkező munkatársainkkal, akik Egyiptom minden részéről átfogó ismeretekkel rendelkeznek.
Minden túra során útmutatást, tanácsot és segítséget nyújtunk.
A programok alatt minden felmerülő kérdésre válaszolunk, legyen az a programmenettel vagy a mindennapi élettel kapcsolatos.
Megbízható, biztonságos és jó állapotú transzferekkel, hajókkal dolgozunk.

lm egypt

Igyekszünk minden elvárásnak megfelelni nyaralásuk alatt.
Szervezünk utazásokat magánszemélyeknek, különleges kívánságokat teljesítünk vagy vállaljuk nagy csoportok egyedi igényeit is.

Program keresése

Találja meg az álmai kirándulását!