Orange Bay Hurghada

egész napos
Kategória:

Egész napos hajókirándulás a Giftun szigeten található Orange Bayre, ahol felejthetetlen órákat tölthetünk a napsütésben a Vörös-tengeren.
 
Ideális kirándulás azoknak az utasainknak, akik szeretnék kipróbálni a sznorkelezést is, de több időt szeretnének eltölteni a Giftun szigeten, a sekély homokos part miatt kifejezetten ajánljuk kisgyerekes családoknak is.
 
Indulási napok: minden nap

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése
 
Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, gyerekár: 11.99 éves korig
 
Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

Tartalmazza
transzfer
hajókázás
sznorkel-felszerelés
horgászfelszerelés
ebéd a hajón
üdítő, víz, kávé, tea a hajón a nap folyamán
környezetvédelmi adó
Nem tartalmazza
a szigeten a bárban a fogyasztás térítés ellenében vehető igénybe
borravaló
DVD - fotózás a nap folyamán

1

Reggeli órákban indulunk a kikötőből, majd rövid hajózás után megállunk egy helyen, ahol megcsodálhatják a színes halak és a korallok sokszínűségét. Ezután továbbhajózunk és felkeresünk egy másik fantasztikus helyet, ahol kipróbálhatjuk magunkat a damilos horgászás területén.

2

Útközben ízletes ebédet szolgálnak fel a hajó fedélzetén – többféle húst, köreteket és természetesen különböző zöldségeket, valamint idénygyümölcsöt.

3

A programok után kikötünk a szigeten, ahol kb. 1,5 órát töltünk, így elég idő lesz pihenésre, strandolásra, fotózásra. A partot különleges finom homok borítja, a víz pedig kifejezetten sekély, így kedvére pancsolhat bárki, aki nem tud úszni vagy kisgyerekkel utazik. Aki árnyékba húzódna, arra is van lehetőség, a parton a napernyők és gyékények használata ingyenes.

4

Délutáni órákban ismét hajóra szállunk, kipróbálhatjuk a különböző vízisportokat (banán, matrac).

5

Majd visszahajózunk a kikötőkbe és a transzferrel a szállodákba.