Jeep szafari Hurghada

fél napos
Kategória:

Jeep szafari Hurghadán

Ezt a hurghadai programot főként azoknak ajánlunk, akik szeretnének egy nagyon tartalmas túrán részt venni, viszont jobban szeretik, ha végig tapasztalt sofőrök kezében van a kormány! Tartson velünk Hurghadán jeep szafari programunkra!

Indulás a szállodából: kb 14 órakor
Érkezés a szállodába: kb 20 órakor

Indulási napok: minden nap

Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő)..

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, gyerekár 11.99 éves korig

ELLENJAVALLATOK:
TILOS gerincproblémával, szívproblémával és terhesen a sivatagi program.
Cukorbetegek kérjük vigyenek magukkal enni- és innivalót.
Bármilyen betegség esetén, kérjük foglalás előtt jelezze!

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

Tartalmazza
transzfert
vacsorát
italt
tevegelést
Nem tartalmazza
kendő
borravaló

1

Kirándulásunk kora délután indul, amikor jeepjeinkkel a kiépített tengerparti sztrádáról a sivatag rögös, hepehupás, homokos útjai felé vesszük az irányt.

2

A nap folyamán találkozhatunk a sivatag vándoraival, a beduinokkal, akik szívből jövő vendégszeretettel fogadnak bennünket. Miközben a sátraik kellemes árnyékában, a földre terített színes szőnyegeken pihenünk, beduin teát kortyolgatva, az asszonyok bemutatják a kenyérsütés fortélyait.

3

A délután folyamán, amíg vendéglátóink a vacsorát készítik nekünk, a parkban kipróbálhatjuk a tevegelést, megismerhetjük a beduinok által használt gyógynövények jótékony hatásait, és szuvenírként akár az általuk készített főzetekből, vagy a kézi szövésű dísztárgyakból is vásárolhatunk. Vagy egyszerűen csak gyönyörködhetünk a táj szépségében.

4

Végül, elfogyasztjuk ízletes vacsoránkat és mikor a lemenő nap sugarai már bíbor színűre festik a környező hegyeket visszaindulunk Hurghadára.