Extra kanyon Hurghada

fél napos
Kategória:

Valami különleges sivatagi kalandra vágysz, izgalmas tájakra, meredek kanyonra, szuper 4x4 autókra, ízletes vacsorára a szabad ég alatt, csillagnézésre a sivatagban vagy egyszerűen egy prémium kategóriás élményt szeretnél? Akkor ez a te programod!

Indulás a szállodából kb. 14.00, visszaérkezés a szállodába kb. 20.00 - szálloda elhelyezkedésének függvényében

Ez a kirándulás remek választás azoknak, akik nem szeretnének zötykölődni a hagyományos jeepekben, kevésbé bírják a meleget, hiszen az autók légkondicionáltak, valamint ajánljuk azoknak, akik extra élményekre vágynak.

Indulási napok: létszámtól függ

FIGYELEM!  DÉLELŐTTI VÁLTOZAT IS ELÉRETŐ EBBŐL A PROGAMBÓL, RÉSZLETEKRŐL ÉDEKLŐDNI LEHET PRIVÁTBAN

Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő).

ELLENJAVALLATOK:
TILOS gerincproblémával, szívproblémával és terhesen a sivatagi program.
Cukorbetegek kérjük vigyenek magukkal enni- és innivalót.
Bármilyen betegség esetén, kérjük foglalás előtt jelezze!
 
Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

Tartalmazza
jeepezés
beduin tea
fejkendő
vacsora
italok
Nem tartalmazza
borravaló

1

Kora délután indulunk a sivatagba, első megállónk a hegyek tövében egy beduin falucska, ahol nincs tömeg, beduin teával kínálnak, bemutatják életüket, hogyan készül a sivatagi kenyér, milyen tradicionális gyógyitó módszereket használnak...

2

Továbbhaladva egyre különlegesebb táj vesz bennünket körül és hamarosan kétoldalról magasodó szilák között találjuk magunkat, ahogy haladunk a kanyonban. Kis pihenő alatt érdekes sziklákat láthatunk, amiben kagylónyomatok fedezhetők fel.

3

Ezt követően megnézzük a kanyont felülről is, ahogy kanyarodik alattunk a mélység, csodálatos panoráma tárul elénk.

4

Visszaszállva a jeepbe egy kis sivatagi oázist keresünk fel, ahol természetes vízforrás található és pálmafák burjánzanak a sivatagi talajban.

5

Ahogy a nap lejjebb kúszik az égbolton, megcsodálhatjuk a naplementét a hegyek között és hangulatos vacsora vár ránk a szabad ég alatt, ízletes falatokat kínálnak (BBQ csirke, kofta vagy BBQ marha, mártás, kenyér és üdítők).

6

A finom vacsora után pihenésképp gyönyörködhetünk a csillagos égboltban.

7

Végezetül visszaszállunk az autóinkba és visszatérünk a szállodákba.