Wellness programok Hurghada

fél napos
Kategória:

Wellness programok Hurghadán 
hammam - törökfürdő program 

Legyen a nyaralás igazi kikapcsolódás, feltöltődés testnek és léleknek!

Mi más kapcsolna ki legjobban, mint egy kényeztető keleti wellness, hogy nyaralásáról valóban újjászületve térjen haza. A gyengéd meleg, a sejtelmes fény, az illatok, a masszázs kellemes élménnyel ajándékozza meg a testet. 

A hammam több órán át tartó rituálé, ahol a test fizikális megtisztulása mellett fontos szerepe van a szellemi felfrissülésnek is. A 40-50 Celsius fokos állandó hőmérséklet, az alapos habos-szappanos masszázs, a pihenés kikapcsolja az embert. A nedves meleg a keringési problémákkal küzdőknek hasznos hasznos, a 45-50 fokos hőmérsékletnél 20-30 perc alatt szervezett hevül fel a tesztet, nincs hirtelen forróság, ami megterheli a.

Egy igazi török ​​fürdő, vagyis hammam nemcsak megtisztít, de a meleg levegő magas páratartalma ellazítja az izmokat, serkenti a vérkeringést és még a káros baktériumokat, kórokozókat is elpusztítja.

A hammam több órán át tartó rituálé, ahol a test fizikális megtisztulása mellett fontos szerepe van a szellemi felfrissülésnek is. A 40-50 Celsius fokos állandó hőmérséklet, az alapos habos-szappanos masszázs, a pihenés kikapcsolja az embert.
A nedves meleg a keringési problémákkal küzdőknek hasznos hasznos, a 45-50 fokos hőmérsékletnél 20-30 perc alatt szervezett hevül fel a tesztet, nincs hirtelen forróság, ami megterheli a.

Indulási napok : naponta

Jó tanács : érdemes a nyaralás elején választani ezt a programot, mert így a barnaság tovább tart, és kérjük hozzanak magukkal fürdőruhát és papucsot

Kedvezmény : 3.99 éves korig INGYENES, gyerekár: 11.99 éves korig

Transzfer díj : Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

Tartalmazza
transzfer
választott kezelés
Nem tartalmazza

1

Marokkói hammam - 2 óra

2

10 perc szauna

3

10 perc gőzkabin

4

20 perc bőrradírozás marokkói módra, marokkói szappannal, kesztyűvel

5

10 perc testpakolás marokkói iszappal

6

10 perc jacuzzi

7

10 perc relax

8

45 perc teljes test massázs

9

Török hammam - 2 óra

10

10 perc szauna

11

10 perc gőzkabin

12

20 perc bőrradírozás török módra kesztyűvel

13

10 perc bőrtisztítás habbal

14

10 perc jacuzzi

15

20 perc relax

16

45 perc teljes test massázs