Wellness programok Hurghada

fél napos
Kategória:

Wellness programok Hurghadán 
hammam - törökfürdő program 

Legyen a nyaralás igazi kikapcsolódás, feltöltődés testnek és léleknek!

Mi más kapcsolna ki legjobban, mint egy kényeztető keleti wellness, hogy nyaralásáról valóban újjászületve térjen haza. A gyengéd meleg, a sejtelmes fény, az illatok, a masszázs kellemes élménnyel ajándékozza meg a testet. 

A hammam több órán át tartó rituálé, ahol a test fizikális megtisztulása mellett fontos szerepe van a szellemi felfrissülésnek is. A 40-50 Celsius fokos állandó hőmérséklet, az alapos habos-szappanos masszázs, a pihenés kikapcsolja az embert. A nedves meleg a keringési problémákkal küzdőknek kifejezetten hasznos, a 45-50 fokos hőmérsékletnél 20-30 perc alatt fokozatosan hevül fel a test, nincs hirtelen forróság, ami megterheli a szervezetet.

Egy igazi török fürdő, vagyis hammam nemcsak megtisztít, de a meleg levegő magas páratartalma ellazítja az izmokat, serkenti a vérkeringést és még a káros baktériumokat, kórokozókat is elpusztítja.

A hammam több órán át tartó rituálé, ahol a test fizikális megtisztulása mellett fontos szerepe van a szellemi felfrissülésnek is. A 40-50 Celsius fokos állandó hőmérséklet, az alapos habos-szappanos masszázs, a pihenés kikapcsolja az embert.
A nedves meleg a keringési problémákkal küzdőknek kifejezetten hasznos, a 45-50 fokos hőmérsékletnél 20-30 perc alatt fokozatosan hevül fel a test, nincs hirtelen forróság, ami megterheli a szervezetet.

Cleopatra Hammam plusz - 2 óra - Ár: 29 $

Marokkói masszázs - 2 óra - Ár: 25 $

Indulási napok: naponta

Jó tanács: érdemes a nyaralás elején választani ezt a programot, mert így a barnaság tovább tart, és kérjük hozzanak magukkal fürdőruhát és papucsot

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, gyerekár: 11.99 éves korig

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

Tartalmazza
transzfer
választott kezelés
Nem tartalmazza

1

Cleopatra Hammam plusz – 2 óra

2

Szauna és gőzkabin - a bőr felpuhul, a pórusok kitágulnak, az izmok ellazulnak – 10-15 perc mindkettő

3

Hammam – teljes testradírozás, kókusszal és tejjel, ezzel megszabadítva a bőrt az elhalt hámsejtektől, akár Cleopatra bőrében érezhetjük magunkat, megkoronázva egy kényeztető arcpakolással – 20-25 perc

4

Jacuzzi – relaxál – 10 perc

5

Teljes testet felfrissítő aromaolajos masszázs – 45 perc

6

Egy igazi török fürdő, vagyis hammam nemcsak megtisztít, de a meleg levegő magas páratartalma ellazítja az izmokat, serkenti a vérkeringést és még a káros baktériumokat, kórokozókat is elpusztítja.

7

Marokkói masszázs – 2 óra

8

Szauna és gőzkabin - a bőr felpuhul, a pórusok kitágulnak, az izmok ellazulnak – 10-15 perc mindkettő

9

Marokkó – teljes testradírozás és marokkói test- és arcpakolás (csokoládé vagy agyagpakolás arcra) – 20-25 perc

10

Forró ital és lazulás

11

Jacuzzi/gőzkabin/szauna – igény szerint – 15-20 perc

12

Teljesen ellazító, feszültségoldó aromaolajos masszázs – 45 perc

Ár$25

Foglalás

Felnőtt
× $25 = ${{adultPrice}}
Gyerek
× $25 = ${{childPrice}}
Összesen = $ {{total}}

Vagy

Küldjön üzenetet