Wadi Gamal sivatagi kaland - Marsa Alam

fél napos
Kategória:

Egyedi program Marsa Alam térségében, a Nemzeti Park otthonul szolgál számtalan állatnak, pl: tevék, madarak, rákok otthona – akik, mint vadon élő állatok, hol megmutatják magukat, hol elrejtőznek, valamint a különleges mangrove fák itt is találhatók.

Indulás a szállodából kb. 13 órakor, visszaérkezés a szállodába kb. 20 órakor

Indulási nap: kedd

Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő).
 
Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, gyerekár: 11.99 éves korig

ELLENJAVALLATOK:
TILOS gerincproblémával, szívproblémával és terhesen a sivatagi program.
Cukorbetegek kérjük vigyenek magukkal enni- és innivalót.
Bármilyen betegség esetén, kérjük foglalás előtt jelezze!

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

Tartalmazza
utazás jeepekkel
vacsora
víz
tájvédelmi díj
Nem tartalmazza
borravaló

1

Kora délután jeep transzferekkel indulunk a szállodákból, a program első megállójánál csodálatos panoráma nyílik a nemzeti parkra.

2

Ezután a sivatagi akácfáknál tartunk kis szünetet, mindig meglepő a növényzet a sivatagban.

3

És hogy hogyan is lehet növényzet a sivatagban? Következő állomásnál erre is lesz válasz, hiszen vannak olyan különleges helyek, ahol természetes forrás található a sivatagban, ez az állomás is ilyen.

4

Más növények is találhatók a sivatagban, pl az arak fák, amit a sivatagban élők természetes fogkefeként (swak) használnak (kipróbálásképpen vihetnek is magukkal), a fa gyümölcse nyáron kis eleségként is szolgál a sivatagi állatoknak.

5

Továbbhaladva egy igazán különleges állomáshoz érkezünk, a Serapis-templomhoz, amit román munkások építettek, itt alapítottak kis települést, mert smaragdod kerestek (és találtak).

6

A sivatagi kalandozás után (kb 45 km jeeppel) megpihenve elfogyasztjuk vacsoránkat (kofta, csirke, rizs, saláta, víz) és visszaindulunk a szállodákba.

Ár$

Foglalás

Felnőtt
× $ = ${{adultPrice}}
Gyerek
× $ = ${{childPrice}}
Összesen = $ {{total}}

Vagy

Küldjön üzenetet