Szuper szafari Marsa Alam

fél napos
Kategória:

Szuper szafari kirándulás Marsa Alamból

A legösszetettebb és legsokoldalúbb sivatagi Szuper szafari programunk Marsa Alamból, melyet bármely korosztály számára ajánlunk.

Indulás a szállodából kora délután, visszaérkezés az esti órákban.

Indulási napok: hétfő, csütörtök

Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő).

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, gyerekár: 11,99 éves korig

ELLENJAVALLATOK:
TILOS gerincproblémával, szívproblémával és terhesen a sivatagi program.
Cukorbetegek kérjük vigyenek magukkal enni- és innivalót.
Bármilyen betegség esetén, kérjük foglalás előtt jelezze!

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

Tartalmazza
utazás jeepekkel
quadozás
tevegelés
terrárium
tea
svédasztalos vacsora
esti showműsor
Nem tartalmazza
kendő vásárolható
szemüveg bérelhető

1

A túra során kora délután jeepekkel a régi tevekaravánok nyomában járva vágunk neki a sivatag kopár, kietlen kő és homoktengerének, amennyiben izgalmasabb kalandra vágyik, kipróbálhatja a quadozást is (30 perc).

2

Egészen a sivatagi faluig utazunk, ami egy, az eredeti beduin falvak mintájára épült látogatóközpont, ahol betekintést nyerhetünk a sivatagi vándorló népek életébe, szokásaiba, megtekinthetjük sátraikat, és megkóstolhatjuk a hagyományos beduin teát és az ízletes hibiszkusz italt, majd feltöltődve megcsodálhatjuk a fantasztikus panorámát, amit ez a különleges sivatag nyújt.

3

A parkban kipróbálhatjuk a sivatag hajóját, és tapasztalt vezetők segítségével tevegelhetünk, beduin csadorba ötözve pedig jobban átérezhetjük a sivatagi népek mindennapjait. Kis érdekességképpen pedig megtekinthetjük a sivatagi állatokat egy terráriumban.

4

Egyedülálló naplemente után a napot egy ízletes, svédasztalos vacsorával zárjuk, miközben esti showműsorral kápráztatnak el bennünket.

5

A vacsora és az előadás végével, jeepjeinkkel a sötét sivatagi éjszakában, az égbolt ragyogó csillagai által vezetve térünk vissza szállodáinkba.

Ár$49

Foglalás

Felnőtt
× $49 = ${{adultPrice}}
Gyerek
× $35 = ${{childPrice}}
Összesen = $ {{total}}

Vagy

Küldjön üzenetet