Royal Dream Sahl Hasheesh Hurghada

egész napos
Kategória:

Különleges programunk helyszíne Hurghada gyöngyszeme, a város egyik legújabb része, különleges medencés yachttal és csodaszép korallzátonyokkal. 

Indulás a szállodából kb. 8 órakor, visszaérkezés a szállodába kb. 17 órakor

Indulási napok: 
 
Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése
 
Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, gyerekár: 11.99 éves korig
 
Transzfer díj: El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

Tartalmazza
hajókázás
sznorkel-felszerelés
ebéd
italok (tea, kávé, üdítő, víz)
környezetvédelmi adó
Nem tartalmazza
borravaló

1

Reggeli órákban indulunk transzferekkel a szállodákból.

2

Sahl Hasheeshbe érve első sznorkelezési megállónk a part mentén történik, Sahl Hasheesh Sunken City részében, ahol díszes oszlopokat benőtte a korall, egyedi látvány.

3

Majd medencés yachttal kihajózunk a Sahl Hasheesh Marinából, majd rövid hajózás után kikötünk egy csodás zátonynál, ahol felfedezhetjük a Vörös-tenger élővilágát.

4

Ezután pihenésképpen elfogyasztjuk svédasztalos ebédünket a hajón, akár a napozóteraszon, akár a légkondicionált étteremben.

5

Útközben lehet pancsolni és felfrissülni a hajó medencéjében, ahonnan gyönyörködhetünk a Vörös-tenger páratlan színvilágában.

6

Közben áthajózunk következő állomásunkra, ami egy kis lagúna a tengerben, szintén lehetőség nyílik fürdőzésre VAGY ha a vendégek úgy döntenek még egy sznorkelezési lehetőséget iktatunk be.

7

Majd visszahajózunk a kikötőbe, útközben csodálatos látvány tárul elénk, Sahl Hasheesh fényűző szállodái és a hangulatos tengerparti sétány.

8

Végül visszatérünk transzferekkel a szállodákba.

Ár$50

Foglalás

Felnőtt
× $50 = ${{adultPrice}}
Gyerek
× $35 = ${{childPrice}}
Összesen = $ {{total}}

Vagy

Küldjön üzenetet