Privát Némó hajó

megbeszélés szerint
Kategória:

Különleges, egyedi lehetőséget szeretnénk bemutatni azoknak, akik egy felejthetetlen élményre vágynak, ami csak róluk szól. Lehetőség van privát hajó bérlésére 2-6 fő részére, ideális pároknak romantikára, vagy családnak, de akár baráti pároknak, kisebb baráti társaságoknak is. A program attól lesz igazán különleges, hogy Ti választjátok ki mit szeretnétek, a lehetőségek szinte végtelenek. Néhány példa: romantikus vacsora a hajón, szülinapozás a fedélzeten, sznorkelezés, damilos és bot horgászat, naplemente megcsodálása a tengeren, lakatlan sziget látogatás... Ti kitaláljátok, mi megvalósítjuk.Mivel egyénileg változó a program összeállítása és a létszám, ezért minden esetben egyedi árat tudunk kalkulálni az egyeztetés során, ahogy az indulási nap és idő is eszerint alakul. Lehetőség van 4 órás, de akár egész napos privát élményre is. 

Indulás a szállodából: egyénileg, megbeszéltek szerint 
Érkezés a szállodába: egyénileg, megbeszéltek szerint 

Ár: egyedi díjszabás

Az ár tartalmazza: transzfer, sznorkel és horgász felszerelés,víz,üdítő

Az ár nem tartarmazza: borravaló,dvd,Hurghadán kívüli hotelek transzfer díja

Indulási napok: egyénileg, megbeszéltek szerint

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

Tartalmazza
transzfer
horgászfelszerelés
sznorkel-felszerelés
üdítő
víz
gyümölcs
Nem tartalmazza
borravaló
dvd
Hurghadán kívüli hotelek transzfer díja

1

Transzer a szállodából

2

Kihajózás

3

Program megbeszélés szerint

4

Visszaérkezést követően transzer vissza a szállodába

Ár$

Foglalás

Felnőtt
Összesen = $

Vagy

Küldjön üzenetet