El Gouna - kanyon Hurghada

egész napos
Kategória:

Egész napos összetett kirándulás, ahol betekintést nyerhetünk Egyiptom Velencéjébe, a lagúnákkal szabdalt El Gounába, ami akár Egyiptom Monaco-ja is lehetne.
Ez a város a közelmúltban épült a sivatagban, a legdrágább és leghangulatosabb üdülőhely. Mesterségesen kialakított hálózat, ahol szinte minden szálloda külön szigeten található. Luxusjachtok, vitorlások, csatornák, hidak és a szűk utcák különleges hangulatot varázsolnak.
A programot pedig a sivatagi kaland teszi teljessé, izgalmas tájak, meredek kanyon, szuper 4x4 autók, ízletes vacsora a szabad ég alatt, csillagnézés a sivatagban.
Garantáltan prémium kategóriás élményben lesz részed!

Indulás a szállodából kb. 11.00, visszaérkezés a szállodába kb. 20.00 - szálloda elhelyezkedésének függvényében

Ez a kirándulás remek választás azoknak, akik nem szeretnének zötykölődni a hagyományos jeepekben, kevésbé bírják a meleget, hiszen az autók légkondicionáltak, valamint ajánljuk azoknak, akik extra élményekre vágynak.

Minimum létszám: 4 fő 

Indulási napok: létszámtól függ


Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük, hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő).

ELLENJAVALLATOK:
TILOS gerincproblémával, szívproblémával és terhesen a sivatagi program.
Cukorbetegek kérjük vigyenek magukkal enni- és innivalót.
Bármilyen betegség esetén, kérjük foglalás előtt jelezze!
 
Transzfer díj: Sahl Hasheesh és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

A programok sorrendje felcserélődhet.

Tartalmazza
transzfer
hajókázás El Gounában
szendvics
jeepezés
beduin tea
tevegelés
vacsora
italok
Nem tartalmazza
fejkendő, szemüveg
borravaló

1

Késő délelőtti órákban indulunk transzferekkel El Gounába, ahol a lagúnákon egy csónakkal körbehajózzuk a várost, megcsodálhatjuk azt a különleges gyöngyszemet, majd a kilátóból lenyűgöző panoráma tárul elénk, a magasból egyik oldalon a csodás Vörös-tenger és a lagúnákkal szabdalt városka, másik oldalon pedig a város mellett húzódó hegyvonulatok kápráztatnak el. Kb. 1,5 órás városnézés után a sivatag felé vesszük az irányt

2

Első megállónk a hegyek tövében egy beduin falucska, ahol nincs tömeg, beduin teával kínálnak, bemutatják életüket, hogyan készül a sivatagi kenyér, mivel gyógyítják magukat és kipróbálhatjuk a tevegelést is, valamint ebédként elfogyasztjuk szendvicsünket.

3

Továbbhaladva egyre különlegesebb táj vesz bennünket körül és hamarosan kétoldalról magasodó szilák között találjuk magunkat, ahogy haladunk a kanyonban. Kis pihenő alatt érdekes sziklákat láthatunk, amiben kagylónyomatok fedezhetők fel.

4

Ezt követően megnézzük a kanyont felülről is, ahogy kanyarodik alattunk a mélység, csodálatos panoráma tárul elénk.

5

Visszaszállva a jeepbe egy kis sivatagi oázist keresünk fel, ahol természetes vízforrás található és pálmafák burjánzanak a sivatagi talajban.

6

Ahogy a nap lejjebb kúszik az égbolton, megcsodálhatjuk a naplementét a hegyek között és hangulatos vacsora vár ránk a szabad ég alatt, ízletes falatokat kínálnak (BBQ csirke, szezámszósz, saláta, kenyér, gyümölcs és üdítők).

7

A finom vacsora után pihenésképp gyönyörködhetünk a csillagos égboltban.

8

Végezetül visszaszállunk az autóinkba és visszatérünk a szállodákba.

Ár$70

Foglalás

Felnőtt
× $70 = ${{adultPrice}}
Gyerek
× $70 = ${{childPrice}}
Összesen = $ {{total}}

Vagy

Küldjön üzenetet