Egyiptom biztonságos utazási bélyeget kap a Világ Utazási és Idegenforgalmi Tanácsától

Egyiptom biztonságos utazási bélyeget kap a Világ Utazási és Idegenforgalmi Tanácsától

június 20, 2020
Egyiptom biztonságos utazási bélyeget kap a Világ Utazási és Idegenforgalmi Tanácsától

Az Utazási és Idegenforgalmi Világtanács (WTTC) jóváhagyta Egyiptomnak az egyiptomi turizmus folytatására vonatkozó rendeletet, és szombaton felajánlotta az ország számára a Biztonságos Utazási Bélyegzőt.

Gloria Guevara, a WTTC elnöke és vezérigazgatója egy video konferencia-beszélgetés során elmondta Khaled El-Enany-nek, az egyiptomi idegenforgalmi és régészeti miniszternek, hogy "örömmel látja, hogy nagyobb országok és úti célok, például Egyiptom és Szlovénia csatlakoznak a növekvő globális úti célok listájához, és elfogadják Ez nem csak a WTTC Biztonságos Utazási Bélyeg sikerét mutatja, hanem azt is bizonyítja, hogy ez fontos az utazók és az ágazatban dolgozók számára.

"Köszönjük ezeket a célországokat és városokat a WTTC-vel való együttműködésért, és ez az idő az együttműködésre."
"Ez mérföldkő a WTTC-vel folytatott kétoldalú együttműködésünkben" - mondta El-Enany.

A WTTC határozat tükrözi Egyiptom elkötelezettségét a bejövő turizmus biztonságos folytatása iránt, szigorú, átfogó higiéniai biztonsági intézkedésekkel július 1-jétől kezdve a kiváló, napos és egészséges strandjai felé.

"Egyiptom várja, hogy hamarosan üdvözölje Önt a Vörös-tenger (Hurghada és Marsa Alam) és a Dél-Sínai-félsziget-kormányzóságok (Sharm el Sheikh) üdülőhelyein, valamint a Földközi-tenger partján, a Marsa Matrouh kormányzóságban" - mondta.

A WTTC megtervezte a bélyegzőt, hogy az utazók azonosítsák a rendeltetési helyeket és a vállalkozásokat, amelyek elfogadják a higiéniai és biztonságos utazási protokollokat.